Veneet & Ohjelma

Kalastuskurssit

Oletko kiinnostunut jigikalastuksesta? Entä mitä on drop shot- tai vertikaalijigaus? Opetamme myös hauen- tai ahvenen perhokalastusta, jerkkikalastusta sekä kalankäsittelyä.

Kalastuksen yksipäiväisillä peruskursseilla perehdytään välineiden, solmujen ja tekniikoiden lisäksi hakeutumaan oikeanlaisille kalastuspaikoille kaikuluotainta, karttaa ja karttaplotteria apuna käyttäen. Mikäli siis kalastus ja sen eri tekniikat kiinnostavat ja kalan saanti on ajoittain tiukassa, löytyy apu kalastuskurssilta. Kalat kuten ahven, kuha ja hauki, osaavat huonolla syönnillä olla todella vaikeasti pyydettäviä. Kurssimme tarjoaa tuhdit eväät harrastukseen ja toivottavasti myös saaliiseen.

Kahden päivän tai viikonlopun kestoisilla kursseilla hiomme kalastustaitoja vielä syvempään osaamiseen ja taitoon. Kurssin sisältö muokataan osallistujien osaamistaso huomioiden.

 

Esimerkki kursseista:

Jigikurssi

Oletko kiinnostunut jigikalastuksesta? Yhden päivän kestävällä kurssillamme opit erilaisia tekniikoita. Tarjoamme tuhdit eväät harrastukseen ja toivottavasti myös saaliiseen. Järjestämme myös koko viikonlopun kestäviä kursseja, joilla hiomme kalastustaitoja vielä syvempään osaamiseen ja taitoon.

 

 

Kurssien minimiosallistujamäärä on 4 henk.

Ota yhteyttä